Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną lub z dodatkami. Źródło błonnika.
Mąka pszenna, olej słonecznikowy (11%), słód (jęczmień, kukurydza), sól, drożdze
- Wartość energetyczna w 100 g: 1723 kJ / 409 kcal
- Tłuszcz 11 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
- Węglowodany 65 g
- w tym cukry 3 g
- Błonnik 3 g
- Białko 11 g
- Sól 2,3 g
Idealne na przekąskę samodzielną lub z dodatkami.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od słońca, w temperaturze od 20 do 25°C.
Zawiera gluten. Może zawierać: mleko, sezam.